AUSA Truckar

Försäljning och uthyrning

Effektiv godshantering med terränggående 4WD AUSA truckar


Diesel truckar från AUSA är mycket mångsidiga och kan förflytta tunga laster och stora volymer på svårframkomlig eller sluttande terräng. I produktlinjen finns truckar som är lämpliga för alla typer av materialhantering både inomhus och utomhus, inte minst inom bygg-och industrisektorn. AUSA truckar kännetecknas av sin produktivitet och säkerhet, för alla typer av godshantering i svår och oregelbunden terräng. AUSA erbjuder det bredaste utbudet av off-road och semi-industriella modeller på marknaden. Kapaciteter från 1.300 till 5.000 kg. Finns med avancerad permanent 4WD Compen® transmission eller 2WD/4WD omkopplingsbar FullGrip ®, exklusivt för AUSA truckar. Truckarna har alla tystgående Kubota-motorer med minimal bränsleförbrukning i kombination med Bosch-Rexroth hydrostatisk transmission för en smidigare och säkrare drift.

Fördelar som talar för AUSA gaffeltruckar

Kombinerar goda egenskaper
Ett eget koncept med kompakta truckar som är marknadsledare i segmentet 1,5 till 5 ton och konstruerade för både industriellt bruk och off-road. Truckar som ger den bästa avkastningen på investeringar för att hantera stora volymer och tung last i svår terräng.

Stabilitet och säkerhet
Truckar med utmärkt grundstabilitet i maskinen och av last på grund av den optimala placeringen av tyngdpunkten, upphängningssystem och stor däckdiameter. Truckarna manövreras med joystickkontroller och har hydrostatisk transmission för smidigt handhavande, stor exakthet och säkerhet.

Avancerad design, god ergonomi och lätta att underhålla
Innovativ design med tippbar hytt gör truckarna lättarbetade för serviceåtgärder. Förarkomfort och ergonomi tack var manövrering med joystick och rymlig hytt för enkel uppsittning.

Funktionalitet och effektivitet
Truckar från AUSA ger låg driftkostnad i
förhållande till kapacitet. Spetsteknologi med
Compen ® 4WD eller 2WD/4WD permanent FullGrip ®
transmission som gör det möjligt att skifta
drivning med maskinen i rörelse, detta är exklusivt
för AUSA. Kubotamotorer med låg
ljudnivå och låg bränsleförbrukning.

Vi finns på Värmdö (Nacka) – 15 minuter sydost om Stockholm – Välkommen!

Shamrock Truck AB
Besöksadress: Svarvarvägen 20,
132 38 Saltsjö-Boo (Nacka)
Postadress:Box 234, 132 26
Saltsjö-Boo
Telefon:+46 703 280 110
E-post: magnus@shamrockgroup.se

Boka tid för provkörning!
Vilken av våra truckar och dumpers från AUSA  passar din verksamhet bäst? Eller har GIANTs minilastare eller MESSERSIs banddumpers väckt ditt intresse?
Kontakta oss för en provkörning så ger vi förslag på lämplig modell.
Läs mer här!

Se våra annonser på

Sitemap