Dumper
D’AVINO

Försäljning och uthyrning

Nyhet 2020! Två kompakta dumprar från D’AVINO Den ena med fast dumperkorg (D12) och den andra med svängbar dumperkorg och vändbar förarplats (120TW).


D’Avnio 120TW är en fyrhjulsdriven dumper (100% diff på bakaxeln) med en svängbar dumperkorg och vändbart förarsäte. Den har en unik fyrhjulsstyrning med fyrhjuls-krabbstyrning, tvåhjulsstyrning samt fyrhjulsstyrning för minimal svängradie.
D’Avino 120TW drivs av en Deutz/Kohler steg-5 motor på 121 hästkrafter. Egenvikten är endast 7960 kilo. Dumperkorgen rymmer 6 kubikmeter (4,9 kubikmeter struket mått) Tippvikeln är hela 78 grader. Maskinen är 2,36 meter bred. Maxhastigheten är 30 km/tim. Backkamera fram och bak är standard.

D’Avino D12 har endast bakåt tipp. Den har samma fyrhjulsstyrning och motor som 120TW. Egenvikten är endast 6.325 kilo. Dumperkorgen rymmer 8,3 kubikmeter (6,7 kubikmeter struket mått) Tippvikeln är på 70 grader. Maskinen är 2,36 meter bred.

Båda modellerna  är utrustade med en Danfoss hydrostatisk växellåda som har fyra hastigheter framåt och bakåt (2 hydrauliska, 2 mekaniska) som kan uppnå en topphastighet på 35 km / h. Comer Industries-axlar är standard och styrningen har planetreducerande växlar på hjulnaven. Hydrauliska bromsar med flera oljebad garanterar utmärkt stoppförmåga. 

Tack vare att de inte är midjestyrda är dumprarna mycket stabila och utmärkta alternativ till andra fabrikat på marknaden.
Kontakta oss för provkörning, hyra eller köp

Klicka på bilden för mer information

Klicka på bilden för mer information

Klicka på bilden för mer information

Klicka på bilden för mer information

Klicka på bilden för mer information

Klicka på bilden för mer information

Galleri

Klicka på bilderna nedan för större visning


Vi finns på Värmdö (Nacka) – 15 minuter sydost om Stockholm – Välkommen!

Shamrock Truck AB
Besöksadress: Svarvarvägen 20,
132 38 Saltsjö-Boo (Nacka)
Postadress:Box 234, 132 26
Saltsjö-Boo
Telefon:+46 703 280 110
E-post: magnus@shamrockgroup.se

Boka tid för provkörning!
Vilken av våra truckar och dumpers från AUSA  passar din verksamhet bäst? Eller har GIANTs minilastare eller MESSERSIs banddumpers väckt ditt intresse?
Kontakta oss för en provkörning så ger vi förslag på lämplig modell.
Läs mer här!

Se våra annonser på

Sitemap